Velkommen til årsmøte 12. mars

Velkommen til årsmøte i Norsk forening for ernæringsvitenskap tirsdag 12. mars på Deichman Bjørvika. På årsmøtet vil det velges nye representanter til styret. I tillegg vil vi ha et interessant faglig innlegg om vitamin K2 og litt sosialt. Dette blir en god anledning til å treffe andre i ernæringsmiljøet og bygge nettverk.

Kanskje du kan tenke deg å engasjere deg i styrearbeidet? Da er du hjertelig velkommen til å stille til valg! Du kan ta kontakt med oss på styret@nfe.no hvis du har noen spørsmål i forkant. Vi er særlig interessert i å høre fra deg som er student i ernæringsfag på bachelor- eller masternivå, da vi ønsker oss to studentrepresentanter i styret.

Hvor? Deichman Bjørvika, rom Lunden.

Når? Tirsdag 12. mars kl. 18:00-20:30

Deichman Bjørvika ligger like ved Oslo Sentralstasjon. Det vil også være mulig å delta digitalt.

Velkommen!

Bildet viser mennesker rundt et bord på et møte. Vi ser en kaffekopp, notatbøker og en bærbar PC.

Legg igjen et svar