NFE arrangerer Erfaringskafé: om det å ta en PhD innen ernæring – 14. september

Velkommen til NFE sin tredje runde med Erfaringskafé!🍎☕️🖋 Denne gangen er temaet «å ta en PhD innen ernæring».Kanskje du har lest NTFE-artikkelen «Veien til doktorgrad»

På erfaringskaféen får du vite mer om denne karrieremuligheten. Vi har invitert flere personer som er i gang med sine doktorgradsløp. De vil dele av sine erfaringer med dere, og det blir selvsagt mulighet for å stille spørsmål!

Kanskje blir nettopp du inspirert til å satse på en forskerkarriere? Arrangementet er gratis og åpent for alle via Zoom. Klokken 18.30 er det klart for erfaringskafé!🍎☕️. Programmet varer til kl. 20. De som vil kan bli værende i kafeen for å mingle litt 👩👨👩‍🦱🧑‍Link og info for å koble dere til møtet blir publisert på facebook kl 12 . den 14. september.

Legg igjen et svar